Workshop

Tijdens een workshop haptonomie maak je kennis met het luisteren naar je lichaam en gevoel. In theorie, maar vooral in praktijk. Het gaat om letterlijk ervaren. Gewaarworden en stilstaan bij wat je voelt staan centraal.

Ons lichaam laat weten hoe het met ons gaat. Het geeft de hele dag door signalen. Bijvoorbeeld: je hebt het koud, je bent moe, gespannen of juist ontspannen.  Als je luistert naar die signalen zorg je goed voor jezelf. Kun je de keuzes maken die bij je passen. Zit je beter in je vel. Luister je er niet naar, dan neemt de spanning  toe en raak je uit balans.

Tijdens een workshop ga je zelf ervaren wat je lichaam je vertelt. Je ontdekt wat je doet met die signalen. Daardoor word je je meer bewust van de manier waarop je met jezelf en je omgeving omgaat. Doel van de workshop is vertrouwd te raken met deze manier van kijken naar jezelf.

Een workshop kan op verzoek worden gekoppeld aan een thema, zoals lichaamsbeleving, grenzen stellen of zelfvertrouwen.

Bestaande en voor de gelegenheid samengestelde groepen kunnen zich aanmelden. Andere geïnteresseerden zijn ook welkom; bij voldoende belangstelling organiseer ik een workshop.

Aanmeldingen en informatie:

M info@helemaaleigen.nl

T  06 – 155 70 887